asiatisk lunch

SAM'S NOODLES SERVERAR ETT ANTAL OLIKA RÄTTER

Variation av thailändska rätter och sushi

Serveras tisdag-fredag kl.11.00 - 14.30

DAGENS LUNCH

119:- inkl.dryck, sallad, kaffe och kaka

Tillagas med säsongens grönsaker. (avhämtning 115:- inkl. dryck & sallad)

Rätterna går att få med grönsaker och tofu.
STUDENT eller PENSIONÄR? 10% lunchrabatt!

UDDA VECKA

 

TISDAG

1. Cashew Noodles kyckling
Stekta äggnudlar med vitlök, ägg och blandade
grönsaker. Toppas med cashewnötter.

2. Chilipaste biff*
Wok i thailändsk chilipasta, sötbasilika och
blandade grönsaker. Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås.
(jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val

ONSDAG

1. Sweetbasil Noodles kyckling*
Stekta äggnudlar med ägg, vitlök, blandade grönsaker
och sötbasilika.

2. Cashew Wok biff
Wok med vitlök och blandade grönsaker. Toppas med cashewnötter. Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås.
(jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val

TORSDAG

1.Sam’s Noodles kyckling
Äggnudlar med vitlök och grönsaker. Serveras i
valfri sås: jordnötssås, currysås eller sötsursås.

2. Garlic & Pepper nötfärs *
Kryddig nötfärswok med blandade grönsaker.
Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås.
(jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val

FREDAG

1. Pad Thai kyckling
Traditionell thaiwok med risnudlar, ägg, tofu,
vårlök, böngroddar och kockens tamarindsås.
Serveras med krossade jordnötter, chilipulver och limeklyfta.

2. Sour & Sweet biff *
Wok med vitlök, ananas, tomat, minimajs, paprika och lök.
Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås.
(jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val

JÄMN VECKA

 

TISDAG

1. Suki Noodles kyckling
Wokade glasnudlar i kockens sukiyakisås, sesamolja, ägg, tofu och grönsaker. Serveras med krossade jordnötter och chilipulver.

2. Green Curry biff *
Thailändsk gröncurry i kokosmjölk, sötbasilika och grönsaker.
Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås.
(jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val

ONSDAG

1. Sam’s Noodles kyckling
Äggnudlar med vitlök och grönsaker. Serveras i valfri sås:
Jordnötssås, currysås elelr sötsursås.

2. Nötfärswok i rödcurry *
Nötfärswok i rödcurry och bambuskott.
Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås.
(jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val

TORSDAG

1. Pad Thai kyckling
Traditionell thaiwok med risnudlar, ägg, tofu, salladslök, böngroddar och kockens tamarindsås.
Serveras med krossade jordnötter, chilipulver och limeklyfta.

2. Ginger wok biff
Wok med vitlök, ingefära och blandade grönsaker.
Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås.
(jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val

FREDAG

1. Bun Thit Xau kyckling
Vietnamesisk risnudelsallad med böngroddar, salladsgurka, färska örter, picklad morätter och rättika. Serveras med krossade jordnötter
och vietnamesisk fisksås.

2. Panaeng biff*
Panängcurry i kokosmjölk, grönsaker och sötbasilika.
Serveras med ris.

3. Friterad kyckling
Krispig kycklingfilé serveras med ris och valfri sås. (jordnötssås, currysås eller sötsursås)

4. Schnitzel
Fläskschnitzel med pommes och béarnaisesås.
Serveras med gröna ärtor och citronklyfta.

5.Sushi 8 bitar Kockens val